Idiot väcker katten bryskt under hans tupplur i fåtöljen, sekunden senare tar missen genial revansch

Finns det egentligen nått härligare än när någon som beter sig illa drabbas av karma – och får smaka på sin egen medicin? Kanske inte! Jag tycker i alla fall det är bra när personer får känna på att de gjort något dumt.

Förhoppningsvis kan det leda till att de tänker efter en gång extra innan de beter sig illa igen, eller så blir det helt enkelt bara en skön hämnd för den som drabbats.

Oavsett så tycker jag att vi måste börja bli snällare mot varandra. Om det hade blivit så hade behovet av roliga och smarta revanscher dessutom minskat.

Jag har otroligt svårt för personer som inte kan bete sig på ett bra sätt mot helt oskyldiga djur!

I det här klippet (nedan), som blivit en sensation på nätet, går en kattägare fram och tar tag i sin kisses nackskinn – och drar bort honom från den fåtölj där missen ligger och myser.

Sedan försöker han dessutom mota bort det lurviga geniet (ska det visa sig) med en lättare spark, men då verkar katten dock precis hinna undan.

I vilket fall tycker jag att den här kattägaren beter sig riktigt illa. Han behöver verkligen inte vara så hårdhänt mot sin katt. Det finns liksom ingen anledning och det går verkligen att sköta på ett snyggare sätt.

Får smaka på karma

Nåväl – missen fixar en snygg hämnd sekunderna senare när den här mannen satt sig och börjat spela gitarr i fåtöljen.

Det är absolut aldrig roligt när någon skadas eller gör sig illa, men nu hände inget allvarligt som följd av kattens revansch – men gubben fick sannerligen smaka på karma och sin egen medicin. Det ger i alla fall mig ett leende på läpparna!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/Ya_m3_EMv6g” /]

Tryck nu på dela-knappen om du också gillade kattens revansch!