Idioten springer fram för att attackera hemlös hund – tittar åt höger och inser sitt enorma misstag

Om det är något som jag anser aldrig kan ursäktas, så är det när människor ger sig på helt oskyldiga djur. Det händer dessutom alldeles för ofta.

Själv vägrar jag acceptera en sådan sak som att vilda varelser hålls i fångenskap för att uppträda på cirkus eller ställas ut på ett zoo – men fysiska attacker mot djur är helt enkelt bara för mycket.

Det finns en speciell plats i helvetet, som man ju säger, för sådana individer.

Inte nog med att man hoppas att polisen får tag i de här personerna, utan det får gärna svida lite extra när de väl får smaka på karmas fulla kraft.

Jag känner i alla fall då ingen som helst sympati för människor som är ute efter att skada djur. Det ger mig däremot tillfredsställelse när de får sota för sina misstag.

Det tror jag dessutom att många av er kan skriva under på.

Inom djurriket, som bland oss människor, finns det ofta en fin gemenskap. Man stöttar varandra, hjälps åt – och kommer förhoppningsvis till undsättning om det behövs. Det gäller att skydda de som behöver skyddas.

Det här klippet (längre ner) är ett lysande bevis på det!

Idiotens attack mot hunden

Videon är filmad med en dålig kamera, så bilden är inte speciellt bra – men å andra sidan ser man ändå precis vad som händer och här är det själva innebörden som är poängen. Så låt oss nu fokusera på den.

Bild: Youtube

Det är då en idiot – för ja, det tycker jag absolut att man får kalla honom – som springer fram mot en hemlös och ensam hund på stranden. Vovven verkar inte störa någon alls, men den här mannens mål är att dela ut en kraftfull spark mot det oskyldiga djuret.

Hans otäcka attackförsök syns tydligt i klippet.

Bild: Youtube

I sista sekund lyckas dock hunden hoppa undan och undvika överfallet – och i samma ögonblick som mannen missar med sin spark så tittar han bort åt höger. Då inser han också sitt enorma misstag.

Där kommer omgående flera andra hundar till undsättning för sin vän – och man ser till att jaga bort idioten som springer åt andra hållet i total panik.

Bild: Youtube

Till skillnad från mannen så är de här vovvarna dock inte lika aggressiva. De svarar inte med våld, utan ser i stället till att han blir skrämd nog för att försvinna från stranden. Förhoppningsvis för all framtid.

Den uppmärksammade videon har fått över 180 000 personer att jubla. Inte så konstigt – hundarnas respons på den oprovocerade attacken är helt underbar att se!

Tycker du, som vi, att mannen fick vad han förtjänade? Tryck då på dela-knappen, så kanske vi kan få sådana här människor att sluta ge sig på oskyldiga djur en gång för alla!