Katten Ulla förs akut till veterinären – se nu reaktionen när hon får livsförändrande besked

Att upptäcka att man är gravid kan ofta vara lite av en överraskning – och det fungerar precis likadant i djurriket.

Katten Ulla reagerade nog ungefär likadant som många mänskliga blivande mammor gjort och det är helt och hållet underbart.

På Grönland är det som bekant oerhört kallt, speciellt om vintrarna som kan vara långt in på vårkanten. De långa vintrarna gör det väldigt svårt för hemlösa djur att överleva.

Blev vän med de andra djuren

I april räddade organisationen Djurens vänner i staden Nuuk en stackars frusen misse, som var väldigt glad över att ha fått komma in i värmen.

Katten, som fick namnet Ulla, tyckte mycket om att gosa med de som räddat henne men också med de andra djuren, oavsett om det var katter, hundar eller marsvin.

Uppvisade mammainstinkter

I och med att Ulla kom så bra överens med de andra djuren tog det ett tag innan en skötare såg att Ulla uppvisade mamma-instinkter mot de andra djuren i hemmet. I samma veva så noterade skötarna att Ulla hade gått upp en del i vikt på sista tiden.

Skötarna tog då med sig Ulla till akuten för att se så att allt stod rätt till med den lilla missen. Veterinären gjorde då ett ultraljud på Ullas mage.

Därinne låg det små, små kattungar som snart skulle göra entré i stora världen.

Ullas skötare blev förvånade, men det var ingenting emot hur Ulla själv reagerade.

Bilden på Ullas reaktion har redan fått tusentals att skratta igenkännande åt den underbara reaktionen! Tryck nu på dela-knappen så att dina vänner också får se den underbara reaktionen!