Klantig ryttare kommer inte upp på hästen – men kusens lösning är helt klockren

.

Hästar är vackra, intelligenta och majestätiska djur. Det är lätt att bli fascineras av de här mäktiga skapelserna – som genom tiden varit till stor hjälp och glädje för människan. Därför ska vi vara oerhört tacksamma för att de finns och försöka värna om de fina djuren.

Det här klippet (nedan) är ett klockrent exempel på att hästar emellanåt kan besegra ryttare i smarthet. Det är nog faktiskt en av slutsatserna man kan dra av den här videosnutten som fått miljontals på nätet att skratta och imponeras.

När man ska rida så är det mycket som ska stämma. Hästen ska vara på gott humör, ens utrustning ska vara i ordning och man själv ska vara redo. Det här är ingen aktivitet för klantskallar eller slashasar.

Kvinnan kommer inte upp

Nej, att rida är både utmanade och krävande. Pållar ska verkligen respekteras och därför bör man ha koll på läget innan det ska hoppas upp på hästryggen.

Youtube

Kvinnan i det här klippet (nedan) hade inte riktigt tänkt på att hästen hon skulle rida var lite för hög för henne. Det gick därför inte helt enkelt att komma upp – trots att hon kämpade, tog full sats och slet för glatta livet.

Trots idoga försök, så kom ryttarinnan dock inte upp. Det verkade kört.

Youtube

Då skulle dock hästen tröttna och komma på en egen lösning. Kusens kontring får kvinnan bakom kameran att brista ut i skratt – och ibland slås man verkligen av tanken att djur ändå kan utmana oss intelligensmässigt.

Den här pållen var i alla fall klipskast just den här dagen!

Hästar är verkligen underbara djur! Tryck nu på dela-knappen om du håller med, så att även dina vänner kan få se detta klippet!