Klipp: Hjortens vilda parningsakt – som går helt åt skogen

Nöden har ingen lag. Är man sugen så är man.

Det är nog vad ett polskt hjortdjur tänkte nyligen när han försökte para sig med en hona – som dock visade sig vara gjord i trä.

Det blev tydligt när huvudet föll av…

Ett unikt, rätt gulligt och roligt klipp som nu tar nätet med storm kommer från Polen. Det är en man som filmat ut mot baksidan på sin tomt där han har två stora djur gjorda i trä. De är relativt stabila, men inte orubbliga.

Startade parningsakt

Det skulle visa sig när ett hjortdjur – det finns olika uppgifter vad gäller den exakta arten – kom in på gräsmattan. Han hittade där vad han uppenbarligen trodde var en hona – och drog helt enkelt igång en parningsakt.

Bild: Viralhog/Youtube

Det gick dessutom vilt till. Så pass vilt att huvudet på trädjuret snart trillade av.

Hanen avbröt då sin älskog, gick fram och studerade vad som egentligen hade hänt – och gick sedan vidare. Nog var här krabaten bra sugen, men någon måtta fick det ändå vara.

Bild: Viralhog/Youtube

Klippet, med överskriften ”Ibland får män kvinnor att förlora huvudet”, har nu fått tiotusentals reaktioner på nätet och bjudit massvis av människor på härliga skratt.

Tog sitt förnuft till fånga

Många kanske kan relatera till den dråpliga situationen – att man när lusten tränger sig på kanske inte alltid tänker de klaraste och mest rationella tankarna.

Det här djuret tog i alla fall sitt förnuft till många när det hela gick överstyr.

Tänk på att trycka upp klippet i helskärmsläge – annars ser man inte så bra!

Tryck nu på DELA så att dina vänner får se det här roliga klippet!