Underbara klippet som får miljoner att skratta: Papegojan gör allt för att passa in hos katterna

De allra flesta djuren är helt underbara och förtjänar massvis av kärlek. De är ofta väldigt nyfikna och det är alltid intressant att få följa hur de kommer överens över artgränserna och hanterar att träffa nya kompisar. I alla fall i en kontrollerad och trygg miljö.

Något av det roligaste och mest charmiga som finns är när olika husdjur försöker ta efter varandra.

När jag var liten hade vi en undulat som blev besatt av att jaga bollar efter att han sett vår stora schäfer göra samma sak i hallen. Då kom den lilla fågeln på att han minsann också ville göra det där – och det fick han så klart!

Katt och mus, hund och katt, katt och fågel. Inte direkt kända som bästa vänner. Det finns massvis av djur som har lite speciella band till varandra. Det är många gånger genom åren som vi har nåtts av bilder och videoklipp på när sådana där myter dock krossas, men på något sätt lever de kvar ändå.

Det är utan tvekan så att det är väldigt roligt att följa hur olika djur kommer överens och det är få saker som är så härligt som att se när djur bli oväntat bra vänner – eller när de chockar och tar efter varandra.

Över 4 miljoner tittare

Det sistnämnda kan givetvis ta sig i lite olika uttryck, men klippet (nedan) är nog det roligaste och mest fascinerande som jag sett i den här kategorin.

Kakaduan har satt sig tillsammans med 3 katter, verkar vilja bli en del av gänget – och det som då sker är helt otroligt. Jag skrattar så att tårarna rinner – och det är kanske inte så konstigt att missarna ser lite smått chockade ut.

Är det en katt fångad i en fågels kropp, tro?!

Klippet har setts av över 4 miljoner tittare och de flesta verkar helt överens om att det här är hysteriskt roligt!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/B-eeNvUEGDk” /]

Gör nu dina vänner en stor tjänst och tryck på DELA-knappen för att sprida det här underbara klippet vidare!