Klockan 6 varje morgon väcks familjen av konstigt ljud, sätter upp dold kamera och tror inte sina ögon

De flesta småbarnsföräldrarna är vana vid att bli väckta tidigt om morgnarna av sin son eller dotter som kommer in i ens sovrum och vill ha uppmärksamhet. Det finns naturligtvis gånger då det är otroligt mysigt, men ibland vill man givetvis också bara somna om.

Men det är inte bara ungar som är morgonpigga, utan familjen bakom det här klippet (nedan) hade i stället ett annat ”problem”.

Vi är många som är lättväckta, men samtidigt morgontrötta. Det är ingen magiskt kombination, direkt. Speciellt inte om man vaknar till någon minut innan alarmen går igång. Annars kan jag tycka det är skönt att väckas mitt i natten och få somna om.

Varje morgon runt 6-tiden hörde den här familjen ett märkligt ljud utanför sin sovrumsdörr – som man alltid stängde för att få lugn och ro. Men man kunde inte förstå vad det var för något som lät, så man bestämde sig till slut för att sätta upp en kamera utanför.

Youtube

Det lät som ett knackande ljud, i fast i väldigt hög hastighet. Efter ett tag hade man förstått att det var en av familjens katter som gjorde ljudet, men det gick inte att förstå hur det gick till. Men man hoppades få klarhet i det hela genom vad kameran eventuellt skulle fånga.

Fick uppmärksamhet

Resultatet liknar inget vare sig jag – eller familjen – tidigare sett. Katten liksom stampar på dörren i extremt hög hastighet. Det ser både konstigt och lite roligt ut – och över 400 000 på Youtube har häpnat över klippet.

Snacka om att den här missen gjort en grej av att få uppmärksamhet om morgnarna – och det verkar ju faktiskt på sätt och vis ha funkat!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/75y-fIrvkow” /]

Har ditt husdjur också lite udda vanor? Dela gärna den här artikeln och berätta om dina erfarenheter!