Make tar bild på gravid fru vid stranden – då ser han det fantastiska som sker i bakgrunden

Nu för tiden kan nästan alla klassas som fotografer. De flesta av oss har en mobil med inbyggd kamera som man enkelt kan plocka upp på några sekunder och sedan ta en bild på något fint, oväntat, unikt eller minnesvärt.

Men även när man står där och ska ta ett foto så kan de mest osannolika sakerna ske på bara några hundradelar. Speciellt när man befinner sig i öppna miljöer där man inte är i kontroll över allt som händer runtomkring.

Det är den här bilden (nedan) ett underbart bevis på – och nu har den spridits världen över!

 

För ibland händer det mest otroliga sakerna från tomma intet!

Var inte alls beredd

1. Minnen skapas när man minst anar det! Angeline Mozer var hela 9 månader in i sin gravidet när hon och hennes man bestämde sig för att gå ner till stranden för att ta ett par bilder.

2. En bild säger mer än 1 000 ord. Maken ville fånga sin vackra fru på fotot, men var inte alls beredd på att han även skulle lyckas få med något mer.

3. Sekundögonblicket. Precis när maken tryckte av så märkte han också något fantastiskt och rätt osannolikt i bakgrunden.

4. ”Fotobombad”. Till makens stora förvåning såg han att en delfin hoppade upp ur havet, precis när han tog bilden – och ”fotobombades” (när något oväntat ”tar över” en bild) därmed prefekt av det vackra djuret i bakgrunden.

5. Total perfektion. Paret blev givetvis överlyckliga av att delfinen valde att hälsa på precis i rätt ögonblick. Det gjorde fotot helt oförglömligt.

6. Delfiner är smarta, populära och vänliga djur. Det är exempelvis inte helt ovanligt att de hjälper människor som är i nöd ute på havet.

7. De är väldigt intelligenta och omtänksamma djur som kan visa upp många olika känslor – exempelvis lycka och sorg.

8. När delfiner är glada så leker de ofta genom att hoppa upp och ner i vattnet. Extra kul för paret Mozer, så klart, att ha en glad krabat med på sin otroliga bild!

Delfiner är helt fantastiska djur! Var inte blyg nu, tryck på dela-knappen om även du hade velat hälsa på en sådan här sötnos i framtiden!