Mannens otroliga möte med stora björnen – här är häftiga klippet som får miljontals att häpna

Man slutar aldrig att fascineras av vilda djur och vad som händer ute i naturen.

Medan en del varelser är skygga och gärna gömmer sig så är andra betydligt mer nyfikna och välkomnande när människan rör sig ute i deras hemmiljö.

Ett djur som har ett rykte om att kunna vara ganska aggressiv är björnen, men ett videoklipp från när en man som var ute och fiskade stötte på en rejäl bamse får nu miljontals att häpna.

Jag är verkligen av åsikten att vilda djur ska befinna sig i det fria. När människan tar sig ut i skog och mark är det också vi som ska ta hänsyn och anpassa oss efter varelserna som lever och bor där. Det är ju faktiskt på sätt och vis deras hem som vi besöker.

Stöter på enorm björn

En man, vars klipp nu gjort enorm succé på nätet, var ute i naturen en dag och fiskade när han skulle få oväntat besök. Plötsligt såg han hur en enorm björn närmade sig. Det är ju ett djur som har ett rykte om sig att kunna vara aggressiv mot människan.

Bild: Youtube

Bamsen kom närmare och närmare. Mannen – som givetvis måste ha varit livrädd – tog då försiktigt upp sin kamera och började filma vad som skulle bli ett oförglömligt möte.

Ju närmare det vackra, kraftfulla och gigantiska djuret kom, desto hårdare måste hans hjärta ha slagit. Vilken jätte!

Bild: Youtube

Björnen gick fram och ställde sig precis intill mannens läger.

Han tittade sig om, ner mot vattnet, gäspade och valde till slut att sätta sig ner.

Bild: Youtube

Än så länge verkade det majestätiska djuret knappt ha noterat den främmande mannen.

Slänger ett öga på främlingen

Björnen sneglar lite på den tomma stolen bredvid sig, men fortsätter att vara lugn. Han ser ut att ta en liten vilopaus.

Bild: Youtube

Till slut slänger han ett öga på fiskaren som vid det här laget måste ha varit skräckslagen.

Bild: Youtube

Då reser sig också bamsen snart upp, men inte alls för att gå till attack – utan han tar i stället adjö och beger sig vidare. Både björnen och mannen som filmade kunde fortsätta sina dagar – på olika håll.

Bild: Youtube

Det här mötet är dock något alldeles extra. Klippet har fått närmare 50 miljoner visningar på Youtube – och det är inte så konstigt.

Det är verkligen häftigt att se (klippet nedan) hur stor, vacker och kraftfull björnen är, men samtidigt så lugn och fridfull.

Wow, vilken häftig upplevelse! Man ska verkligen visa respekt för alla vilda djur och efter att ha sett det här blir jag bara än mer fascinerad av vad som kan hända när man stöter på sådana här varelser.

Tycker du också att björnar är vackra djur? Tryck då på dela-knappen!