Märkligt ljud väcker familjen klockan 6 varje morgon – sätter upp dold kamera som fångar det supergulliga

Märkligt ljud väcker familjen klockan 6 varje morgon – sätter upp dold kamera som fångar det supergulliga

Som småbarnsförälder är man van att bli väckt tidigt om morgnarna, ibland mitt i natten, när ens barn kommer in i sovrummet för lite uppmärksamhet. Självklart är det mysigt men vissa morgnar vill man bara somna om.

Men det är inte bara småbarn som är pigga och busiga om morgnarna, även husdjur kan kräva sin beskärda del av uppmärksamhet.

Något den här familjen fick uppleva, tack vare sina kreativa små katter.

Att vara lättväckt och morgontrött är ingen kombination man drömmer om, direkt. Men det är tyvärr inte så mycket att göra mer än att försöka somna om igen – om det går. För den här familjen var det dock en omöjlighet.

Varje morgon klockan 06.00

Varje morgon runt 6-tiden hörde den här familjen ett underligt ljud utanför sovrummet. Då de inte kunde lista ut vad det var för ljud bestämde de sig för att sätta upp en dold kamera utanför sovrummet.

Ljudet, som kunde liknas vid ett hastigt knackande, var väldigt ihärdigt men när de kollade igenom kameran morgonen efter så insåg de snabbt vad det var.

Bildkälla: Youtube

Katterna ville ha morgonmys

Det visade sig helt enkelt vara en av familjens söta katter som var sugen på lite morgonmys.

Med sina små bakben knackade han på dörren i ett försök att bli insläppt.

Familjen laddade upp klippet på nätet, där över en miljon människor nu tittat och skrattat åt den klipske missen, som såklart till slut får komma in till sin älskade familj för lite morgonmys.

Se hela klippet här nedanför!

Vilken smart liten kisse! Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här – det kommer de garanterat att uppskatta!