Matte säger till Zeus att han måste gå upp, lyssna nu på oväntade svaret när hunden öppnar munnen

Matte säger till Zeus att han måste gå upp, lyssna nu på oväntade svaret när hunden öppnar munnen

Hundar är makalöst fascinerande djur som lever väldigt mycket på instinkt. De har dessutom många gånger en imponerande förmåga att förstå sig på människor, vilket gör det enkelt att kommunicera med dem.

Somliga vovvar har lättare för att komma nära sina ägare än andra – men att det finns en ömsesidig kärlek är givetvis en förutsättning för att man ska trivas tillsammans och kunna ha det roligt.

Siberian huskyn Zeus är en hund som blivit välkänd på internet för att ha väldigt lätt för att förstå sig på – och nästan kunna prata med – människor. Genom ylande och skall kan han nästan ”svara” på frågor och göra sin åsikt hörd.

Inte nog med att den här vovven är otroligt söt – han är riktigt smart också! I det här extremt charmiga klippet (nedan) har Zeus fått vila en stund på husse och mattes säng. Men när det nu är dags för morgonpromenad så säger ägaren till sin hund att han måste kliva upp.

Men det är inte så populärt. Vovven visar då med all tänkbar tydlighet vad han vill allra helst – nämligen ligga kvar och mysa i den sköna sängen. Det är en del av hans morgonrutiner – att lägga sig där en stund efter att ha spenderat natten i sin hundkorg.

När klippet spelades in var det dessutom måndag och jag tror vi alla kan relatera till att det under just den veckodagen är lite extra segt att slänga av sig täcket och gå upp i kylan. Då finns det inget man hellre vill än att vända sig om, lägga kudden tillrätta och få somna om.

En liten pratkvarn

Även om Zeus varken har kudde och täcke så verkar han trivas alldeles ypperligt där han ligger, men det är otroligt gulligt och charmigt att se att även hundar kan ha den här typen av känslor som vi människor kan känna igen. Att man vill få sova lite, lite till!

Vanligtvis är det här en väldigt pigg och lekfull vovve, men just den här dagen är han ganska tydligt med sitt ylande angående vad han tycker om att tvingas lämna sängen.

Kolla själva in det härliga klippet. Det är allt en liten pratkvarn, detta!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/HWQTJcHKw3U” /]

Dela nu gärna vidare detta till dina hundälskande vänner! Det kommer garanterat att uppskattas!