Matte tar med hundvalp till affären för första gången, oväntade reaktionen får hela nätet att jubla

Hundar är vanligtvis oerhört nyfikna små varelser som älskar att testa nya grejer och att uppleva världen. De mest enkla saker kan ge dem enorma energikickar och vovvar är ofta mer lättroade än oss människor.

Jag minns min grannes hund från då jag växte upp. Det bästa han visste var när ägaren klippte gräset och han kunde få leka med det lösa gräs som liksom lade sig på själva mattan.

Det kanske inte är något som en annan funnit så där jätteexalterande, men det var mysigt att se hur kul Bebbe hade.

Nu kommer nästa härliga bevis på att hundar kan vara väldigt lättroade och nyfikna sötnosar. Härom dagen var tjej som har Twitter-kontot @virgoprincxss och handlade, en vanlig dag, i mataffären.

För första gången hade hon dock valt att ta med sin 4 månader gamla blandrashund till butiken – men hon kunde aldrig ana vilken reaktion det skulle bli.

Hunden blev överlycklig

Matte satte ner vovven Zira i sin kundkorg som man drar på marken, men direkt när de började röra sig bland hyllorna noterade hon hur hunden såg fullständigt överlycklig ut.

Twitter

Kanske var det doften av hundmat hon kände? Nåväl, det förtäljer inte vad som kommit fram, men det rådde liksom ingen som helst tvekan om att Zira var extatisk över att få besöka en matbutik för första gången.

Twitter

Matte valde att ta några bilder på sin överlyckliga hund och la sedan upp dem på nätet. Efter bara några få timmar hade inlägget delats över 100 000 gånger.

Twitter

Snacka om att den här lilla krabaten sprider glädje! Det får i alla fall mig att tänka till, dessutom. Man kanske borde bli bättre på att ta tillvara på de små glädjeämnena i livet.

Twitter

Vem vet – den här lilla vovven kanske är en riktig förebild för oss alla?! Ta tillvara på – och var glad över – de små sakerna här i livet!

Twitter

Jag tyckte i alla fall att de här bilderna, i all sin enkelhet, var helt underbara! Dela gärna om du håller med!