Mysigt hundklipp: Matte frågar Zeus om han gillar sin nya säng – lyssna nu på härliga svaret

Hundar är oerhört fascinerande djur som lever mycket på sin instinkt. De har dessutom många gånger en imponerande förmåga att förstå sig på oss människor, vilket gör det ganska lätt att kommunicera med dem.

Vissa vovvar har lättare för att komma närmare sina ägare än andra, men att det finns en ömsesidig kärlek och vänskap är så klart en förutsättning för att man ska trivas tillsammans och kunna ha roligt så ofta det bara går.

Hunden Zeus är en siberian husky som blivit välkänd på nätet för att ha väldigt lätt för att förstå sig på – och närmast kunna samtala med – människor. Genom skall och ylande kan han ”svara” på frågor och göra sin åsikt hörd.

Varit avundsjuk

Inte nog med att den här vovven är otroligt söt – han är smart också!

I det här charmiga klippet (nedan) har Zeus fått en alldeles ny hundsäng. Tydligen ska han verka ha varit avundsjuk på grannhundens under en tid, men när den här vovvens födelsedag närmade sig så bestämde ägarna sig för att skaffa Zeus en likadan.

Tidigare den här dagen har han fått sin alldeles egen säng, men i och med att det regnade ute så fick den invigas inomhus. Det ska bara ha tagit några sekunder innan Zeus la sig tillrätta på sin nya favoritplats.

När matte då frågar om han är nöjd med sin senaste present så är svaret tydligt! Jag tycker i alla fall att man absolut kan ana vad han vill säga med sina läten – det här är en mycket nöjd vovve!

Kolla nu in det populära klippet själva! Jag har svårt för att inte le brett när jag ser detta!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/H9hluyfRVPw” /]

Visa nu att du också älskar söta, charmiga hundar och DELA vidare detta till dina vänner!