Nu kommer gigantisk ”sko-säng” till alla toffeltuggande hundar – och hela nätet fullständigt älskar den!

De flesta av oss som har hund har säkerligen kommit på vår vovve med att springa runt med sockor, skor eller tofflor i munnen.

En del hussar och mattar accepterar helt enkelt att deras fotplagg blir slitna i förtid på grund av att de får agera hundleksak och fortsätter sedan att använda dem. Andra faller för de där söta, varma och kärleksfulla ögonen och överlåter ägandet till jycken.

Jag har tidigare hört att hundar gärna snor strumpor och skor från husse eller matte eftersom de får en lukt som kan påminna om ägaren. Samtidigt är jag rätt säker på att det finns en hel del sönderbitna och illaluktande tofflor där ute som inte blev hundleksak på grund av just doften.

Hur som helst – även om du fortsätter att använda de halvt sönderbitna skorna, eller om du överlåter dem till hunden, så kommer nu den perfekta prylen för din vovve. Kanske är det något som han eller hon ska få i julklapp? Den här nya ”hundsängen” kommer i alla fall, med all sannolikhet, få din vovves sug efter tofflor att avta en smula.

Bild: Amazon.

Det är företaget Sasquatch Pet Beds som kommit med den briljanta uppfinningen. Flistyget på ”skons” insida gör den enkel att rengöra – och den där stora tofflan på vardagsrumsgolvet behöver därför inte stinka lika illa om farfars fotplagg.

Tack och lov…

För att förtjäna lyxen

Den unika hundsängen går att köpa via sajten Amazon.com och finns i gul, rosa och beige. Med andra ord går det att anpassa den nya möbeln utefter vad som passar i ert hem.

Även katten kan ju få låna tofflan. Bild: Amazon.

Det behöver dessutom inte vara alltför dyrt att köpa den optimala julklappen till din hund. De gula och rosa sängarna kostar 47 och 55 pund, alltså runt 5–600 kronor. Vill man ha en beige får man dock slänga fram 195 pund – och den ”tofflan” anses givetvis mest exklusiv. Så för att förtjäna den lyxen ska nog din hund ha varit väldigt lydig i år.

Enligt sajten Unilad är hundsängen redan en stor säljsuccé.

Samtidigt – vill man hålla det på en budgetnivå så går det ju fortfarande att gå till närmaste skoaffär och köpa en vanlig toffla. Ärligt talat, så blir nog din vovve ganska glad för det med.

Jag kommer dock garanterat skaffa en sådan här till min hund! Sängen verkar ju båda härlig och snygg. Tryck nu på dela-knappen för att sprida den här viktiga nyheten vidare till dina vänner, eller tagga en husse eller matte som bara måste köpa en sådan här!