Nyfiken katt smyger upp på trött hund

Traditionellt sett så är hundar och katter en dålig kombination.

Men alla som någonsin haft både hund och katt vet att de oftast brukar bli ganska goda vänner till sist, även om startsträckan ibland är lång.

I klippet här nedanför får vi se en nyfiken kisse som smyger sig på sin ”storebror” med en minst sagt häpnadsväckande reaktion.

Katter är underbara små varelser. De är nyfikna, egensinniga, gosiga – och busiga. På grund av katten Kelvins busighet satte en familj upp en övervakningskamera i hemmet.

Smyger fram till vovven

I familjen finns också hunden Joule, som ofta lider av ångest. Familjen var därför lite orolig över vad katten Kelvin hittade på med Joule när de inte var hemma.

I klippet som kameran fångade kan man se Kelvin hoppa upp i soffan på det där lite lömska sättet som katter ibland kan.

Bild: Instagram

Men därefter händer något som ingen trodde skulle hända.

Vovvens reaktion

Istället för att börja bråka med den trötta och lite rädda vovven så kliver Kelvin upp och börjar gosa med Joule, som en tröst för att husse och matte är borta för tillfället.

– Vi ville se hur lång tid det tog för hunden att lugna ned sig efter att vi hade åkt. Sedan såg vi på kameran att de inte bara låg i soffan tillsammans utan de gosade med varandra. Kelvin hjälper verklige Joule med sin ångest, säger en av de anonyma ägarna till Daily Star.

Den osannolika duon är numer bästa vänner.

Så fint! Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!