Papegojan ser plötsligt Pavarotti på tv – fågelns oväntade reaktion får hela familjen att tappa hakan

Att ha husdjur är väldigt vanligt i Sverige. De första djuren man tänker på som svensk är nog hund eller katt. Men det finns också väldigt många andra djur som också är underbara att ha hemma.

Papegojor är ett klockrent exempel på det. De är oerhört fascinerade och intelligenta, de kan se och lära sig mycket av det vi människor gör och sedan ta efter det.

Klippet här nedanför visar exakt hur härligt det kan vara med en papegoja som husdjur.

Att ha en papegoja hemma är som att ha en extra familjemedlem. Det är någon att umgås med, många av dem kan ju faktiskt lära sig att prata lite, och de gillar oss människor.

Pavarotti tar ton

1986 skrev den italienske sångaren Lucio Dalla låten Caruso, som är skapad till minne av Enrico Caruso – en av Italiens mest välkända operatenorer.

I klippet här nedanför så kan vi se självaste Luciano Pavarotti ta ton och sjunga den berömda hyllningslåten.

Uppträdandet, som sker på familjens tv, går inte papegojan obemärkt förbi. Papegojan verkar till och med ha Pavarotti som favoritartist och stämmer upp i sång tillsammans med framträdandet på tv.

Bildkälla: Youtube

Setts av över en miljon

Husse till papegojan var snabbt framme med kameran för att föreviga den oväntade duetten.

Klippet har sedan det laddades upp på nätet setts av över en miljon människor, som både förundrats och skrattat åt den underbara sången.

När man ser klippet är det inte svårt att förstå varför.

Här kan du se det underbara klippet!

Imponerande, eller hur? Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag – det kommer de garanterat att uppskatta!