Papegojorna flyttas från djurparken – svär för mycket åt besökarna: ”Fuck you”

Papegojorna flyttas från djurparken – svär för mycket åt besökarna: ”Fuck you”

I Sverige är det väldigt vanligt att ha husdjur. Men när man pratar om husdjur så tänker nog de allra flesta på hundar eller katter.

I vissa fall har folk kaniner också, men vad många glömmer bort är att papegojan är ett väldigt populärt husdjur.

Papegojor gillar sällskap, är fascinerade och de lär sig dessutom mycket av oss människor. De kan till och med lära sig att säga efter människor.

Men det kan lätt gå överstyr om de lär sig för mycket, vilket var fallet för fem papegojor på en djurpark i England. De svor nämligen så mycket åt parkens gäster att de inte längre får vistas ute i parken, skriver CNN.

Det var djurparken Lincolnshire Wildlife Park i östra England som fick fem stycken afrikanska gråjakor till skänks i förra veckan, från olika håll.

Men ganska snabbt visade det sig att papegojorna hade dåligt inflytande på varandra.

”Kallade mig för f*tta”

När papegojorna, som bott tillsammans några få dagar, skulle ”hälsa” på djurparkens besökare gjorde de det inte med glada tillrop – utan med könsord.

– Det var helt galet, alla papegojor bara svär hela tiden. ”Dra åt helvete” säger de till varandra hela tiden. Jag blir kallad ”fitta” varje gång jag går förbi dem, säger Steve Nichols till CNN.

Papegojorna, som heter Eric, Jade, Elsie, Tyson och Billy fick snabbt tas ”ur tjänst” på grund av sitt barnförbjudna språk.

”Ej lämpligt för barn”

De vuxna gästerna på djurparken tyckte dock mest att papegojorna var roliga.

– Jodå, våra gäster gav tillbaka md samma mynt. Men vi tycker kanske inte att sådant språk är lämpligt för barn som också besöker djurparken, säger Steve till CNN.

De barnförbjudna fåglarna får nu tillbringa lite tid ifrån varandra, i hopp om att de ska få tid att tvätta munnen.

Vilka små busfrön! Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!