Pappa börjar vissla ute på verandan – sekunden senare kommer deras söta vänner på besök

På nätet finns det massvis av otroliga klipp med djur. De allra mest fascinerande tycker jag är när människan och vilda varelser kan mötas i en naturlig miljö, men ändå komma överens och leva i symbios med varandra. Då är det som allra bäst!

Fångenskap och djurparker är inte alls lika charmigt.

Det här klippet (nedan) är något av det häftigaste jag sett. Det är en pappa som går ut på en varenda tillsammans med sina döttrar medan familjens mamma håller i kameran. Då börjar mannen vissla för att försöka locka någon eller något, men det verkar först inte riktigt fungera…

Han fortsätter dock att gå runt och vissla innan han säger till sina barn:

– Det är nått uppe i trädet där borta. Kolla!

Sedan pekar han mot en grupp av träd några meter bort.

Bjuder på godsaker

Plötsligt får pappan utdelning på sina lockrop – och det börjar dyka upp papegojor på verandan. Den lilla familjen börjar då mata de vackra fåglarna och det kommer bara fler och fler.

Snart har papegojorna, strax under 10 stycken, blivit så pass bekväma med sina nya människovänner att de satt sig i och vid deras händer. Samtidigt bjuds de på godsaker som frön och det är verkligen ett fint och fridfullt möte.

Youtube

Tjejerna är otroligt duktiga och modiga med djuren och den ena låter en av fåglarna sätta sig uppe på hennes huvud. Det kan omöjligen vara första gången som döttrarna är i den här typen av situationer.

Jag blir glad i hela kroppen av det här otroliga klippet!

Vilket underbart klipp! Tryck nu på dela-knappen om du håller med!