Paret adopterar nyfödd minigris: 2 år senare inser de klockrena misstaget – som förändrar allt

.

Det var när Steve Jenkins 2012 kontaktades av en gammal kompis som den otroliga berättelsen skulle ta fart. Då ställdes frågan om han var intresserad av att adoptera en nyfödd minigris på 1,5 kilo.

Steve visste att hans partner Derek Walter inte skulle vara alltför pigg på idén, men han bestämde sig ändå för att slå till – som den djurvän han är.

Esther började sedan växa och växa och växa och växa. Efter 2 år vägde hon nästan 300 kilo och det visade sig att det var en storvuxen, vanlig gris som man tagit hem den där dagen.

Paret försökte komma i kontakt med uppfödaren, men efter att de inte lyckats, så beslutade man sig för att anpassa sig till situationen – och behålla Esther. I och med att grisen nu var en viktig del av familjen, så var det en självklarhet att behålla henne, skriver boredpanda.

Instagram

Även om tanken var att minigrisen skulle bli som en tredje hund (de hade redan två vovvar) i huset och inte skulle väga mer än 30 kilo, så valde Steve och Derek att göra det bästa som gick av situationen.

Leker med hundarna

Den första att bekräfta att det handlade om en vanlig gris var en veterinär, men inte heller ett proffs kunde förutspå hur enorm Esther skulle bli redan i 2-årsåldern. I dag är hon så klart en fullvuxen gris – med över 500 000 följare på Instagram.

Instagram

Trots sin massiva storlek är hon nu en helt vanlig del av det kanadensiska hushållet. Det leks med hundarna på tomten, sovs i soffor och sängar – och livet verkar flyta på smärtfritt, trots att husdjuret väger nästan 300 kilo mer än man planerat.

Bilderna nedan säger dock det mesta om vilket kärleksfullt hem det här är – och det är ju nästan så att man själv vill begå samma ”misstag” som Steve och Derek gjorde. Helt underbart!

Bildkälla (samtliga): Instagram

Vilka underbara bilder och vilken härlig berättelse ur verkliga livet! Tryck nu gärna på DELA om du håller med, så att även dina vänner kan få charmas av söta Esther!