Paret får ingen sömn om nätterna – då fångar kameran busiga kattens beteende

En katt blir verkligen som en extra familjemedlem. Någon att gosa med, busa med och allt däremellan.

Katter är riktiga nattugglor, det vet alla som någonsin haft det stora nöjet att bo med en katt. De fullkomligt älskar att klättra upp i sängen och busa runt.

En busig liten misse som tycks älska nätterna särskilt mycket är Sheldon och nyligen fångade matte och husse honom på film under hans nattliga eskapader.

Katter är helt underbara djur. De älskar att vara nära en och gosa, framför allt under nätterna då de gärna myser ned sig i ens varma säng.

Vaken hela nätterna

Sheldon vägrar anpassa sig efter husse och mattes sovschema. Så fort det blivit mörkt blir Sheldon på bushumör.

Med tanke på att husse och matte gärna sover om nätterna men ändå ville ha lite koll på sin nya familjemedlem bestämde de sig för att sätta upp en kamera i sovrummet.

– Ett beslut togs att köpa en kamera för att spela in sovrummet 24/7, för att visa hur galet Sheldon beter sig. Jag tyckte att det Sheldon gör är väldigt roligt och jag ville filma det, säger Nadia, Sheldons matte, till The Dodo.

”Kär i bus”

Husse och matte beskriver Sheldon som ”en liten aktiv rackare från Ukraina, som är kär i bus”. Och det tycks verkligen som att han lever upp till den beskrivningen.

Kolla bara vilken fotogenisk sötnos han är!

Se vad kameran fångar

Under nätterna som följde fångade kameran hur Sheldon tillbringade sina vakna nätter i huset. Och det är minst sagt lustiga och fascinerande bilder som fångades.

Nadia har satt ihop kollage av alla de filmklipp som fångades under nätterna. Filmerna har hon delat på TikTok till folks förtjusning. Tusentals personer har sett filmerna på Sheldons nattliga äventyr.

I spelaren nedan kan du ta del av Sheldons vilda nätter:

Här är en till underbar video som tydligt visar vilken busig misse Sheldon är. Det kan dock inte vara helt enkelt att leva tillsammans med honom.

Även fast det kanske kan verka jobbigt att försöka få någon sömn med Sheldon i huset så får man inte glömma att hans beteende speglar hur bra han trivs hemma med matte och husse.

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!