Peter ser valpen brottas med mystiskt föremål, tittar närmare och kan inte sluta skratta

Hundar är underbara – och jag tror inte det finns något charmigare än en energisk, söt valp. De ger sig gärna ut på spännande upptåg och har alltid skojigheter för sig.

Det är det här klippet (nedan) ett helt underbart exempel på. Det har bara 11 000 visningar på Youtube och är därmed en oupptäckt pärla – men jag kunde inte sluta le brett när jag kom till slutet!

Peter Shulz är en hundälskare som för en tid sedan adopterade en golden retriever-valp vid namn Gracie. Hon är väldigt energisk och älskar att testa nya saker!

Hennes ägare tyckte inte om att släppa henne lös på tomten för tidigt, men kände nu att det var dags. Gracie hade senaste tiden haft full koll på vad grannhundarna gjorde när de var ute och lekte, så Peter tyckte det kändes orättvist att hålla henne inne för mycket.

Så en söndagsmorgon stod Gracie och skällde vid dörren och verkade hemskt gärna vilja få komma ut. Så Peter öppnade dörren och valpen rusade iväg ut på uppfarten.

Från distans kunde ägaren se hur vovven började kämpa med något nere vid vägkanten, men han såg inte vad. Så han tog upp mobilen att började filma hur Gracie jobbade på för fullt, men när han tittade närmare kunde Peter inte sluta skratta.

Det visade sig att valpen var extremt sugen på att få testa det klassiska hundtricket att hämta morgontidningen åt husse eller matte! Som vissa av grannhundarna gjorde.

Men pappersbunden, som ju är nästan lika stor som henne, är inte helt lätt att hantera för vovven!

Det hela är oerhört bedårande – men till slut vinner Gracie kampen mot tidningen och går stolt iväg med den i munnen! Vilken duktig liten tjej!

Kolla nu in klippet nedan!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/yQBYUtYgXWQ” /]

Snåla inte nu, DELA om du också fick ett leende av den här lilla kämpen!