Pojken ska åka pulka i hagen – mormor skrattar högt när hon ser minihästarnas kontring

Något av det bästa jag visste som liten, men också tycker om än i dag, var att åka pulka. Det kan riktigt få mig att länga efter vintern – och det första jag gjorde som barn när snön hade fallit var att bege mig upp på kullen bakom vårt familjehus.

Sedan kunde jag leka där och åka pulka i flera, flera timmar!

Grabben i det här underbara videoklippet känner förmodligen som jag gjorde, men han har dessutom ett helt gäng vänner att åka med. Det hade visserligen jag med, men det var sannerligen inga supersöta minihästar!

I delstaten Maryland i USA finns en stor gård med minihästar. Stället drivs av mamma Marlene och hennes dotter Holly med familj. Det innebär att det finns barn på gården – som givetvis älskar att leka och ha roligt.

Följer efter pojken

Runt själva huset finns flera stora, öppna hagar där de söta hästarna har massvis av plats att springa runt och röra sig på. Där finns, till barnens stora glädje, också ett antal perfekta pulkabackar.

Men det verkar faktiskt inte bara vara Hollys ungar som uppskattar att fara ner för de vita, snötäckta backarna. Även hästarna älskar att få vara med – kanske inte på pulkan, men att springa går lika bra för de pigga, små pollarna!

Deras plan är inte bara att följa killen till backens topp – de tänker haka på ner också!

Kolla bara in det underbara klippet nedan när de närmast förföljer Marlenes ena barnbarn när hans ka åka pulka. Det här är sann glädje!

Vad härligt det ser ut att kunna vara så nära hästarna på detta sättet! Dela nu gärna vidare det här till dina vänner!