Polisen gör plötsligt 1 liten gest – hundens otroliga svar liknar inget du tidigare sett

Polisen gör plötsligt 1 liten gest – hundens otroliga svar liknar inget du tidigare sett

Vissa hundar är väldigt, väldigt intelligenta. Det känns nästan overkligt när man får se vad en del klarar av. Men då finns dessutom de vovvar som faktiskt är ännu smartare. Som schäfern i det här klippet (längre ner)!

Jag tror att de allra flesta av oss verkligen kan fascineras över vad vi kan få djur att göra. Allt från konster och tricks till viktiga uppdrag. Kanske framför allt hundar har en makalös förmåga att lära sig lyda specifika kommandon.

När jag var ung hade vår familj en vovve som vi jättelänge försökte lära olika saker, men det mest komplicerade han lyckades med var att trycka på play-knappen framme på TV:n. Det var dock ganska användbart när man hade sina slappa dagar – och Ludde var verkligen en älskad familjemedlem!

Många människor försöker lära sina husdjur grejer för att det är kul och som en stimulerande del av deras uppfostran. Att det i framtiden ska användas i något viktigt syfte tänker nog inte så värst många.

Men så finns ju faktiskt de hundar som jobbar!

3,6 miljoner visningar

Jag syftar naturligtvis på polishundar. De går igenom specialträning och är betydligt smartare och mer lydiga än den genomsnittliga husdjursvovven (som ju dock är fantastisk på sitt sätt). Inget konstigt med det egentligen, de ska ju hjälpa ordningsmakten i deras viktiga yrkesutövning.

Men det är därför inte heller så underligt att polishundar verkligen får respekt, för det upplever jag faktiskt att de vanligtvis får. Det ska de också ha, de små hjältarna.

Om inte annat så är det här klippet, som setts av över 3,6 miljoner människor, ett klockrent bevis på det. En polis står på en parkeringsplats när hans schäfer ligger och tar det helt lugnt på marken.

Youtube

Då gör hundföraren bara 1 liten gest – och hunden förstår direkt att det är dags att jobba. Se nu vad han gör! Det är verkligen helt otroligt!

Polisen bakom kameran kan faktiskt inte hålla sig för skratt!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/ip7sz6Z8obE” /]

Tryck på DELA-knappen om du älskar duktiga hundar och tycker att de vovvar som dagligen hjälper polisen förtjänar vår respekt!