Polishunden får ”vinterskor” för att klara kylan – se nu reaktionen när föraren gör 1 liten gest

Polishunden får ”vinterskor” för att klara kylan – se nu reaktionen när föraren gör 1 liten gest

Det är inte bara för oss människor som vintern blir kall och ryslig.

Våra bästa vänner, hundarna, fryser även de och trots att de har päls så kan det bli lite väl kyligt under den kalla vintern.

Speciellt om tassarna blir det kallt, men det finns små skor man kan trä på tassarna för att hålla dem varma.

Just nu sprids ett klipp på polishunden Jary som får prova sina vinterskor för första gången – och reagerar på ett jätteroligt sätt.

Jary är fem år gammal och jobbar för polisen i Rapid City som ligger i den amerikanska delstaten South Dakota. Sedan 2016 har han löst brott tillsammans med sin hundförare, konstapel Hower.

”Personlighet som en valp”

Trots att Jary hunnit bli fem år så beter han sig enligt poliserna på stationen fortfarande som en valp – vilket fungerar som en riktig stämningshöjare på stationen.

– Han älskar att leka och träffa nytt folk. Han älskar även sitt jobb och att umgås med poliserna på stationen, säger konstapel Howe till sajten The Dodo.

Setts av miljoner hundälskare

I och med vinterns intåg har husse Howe köpt in vinterskor till Jary, för att skydda de små tassarna från kylan och halkan. Men när Jary skulle prova sina nya vinterskor för första gången gick det inte riktigt som planerat.

– Det var första gången han provade den här typen av skor, och vi fick oss ett riktigt gott skratt när vi såg hans reaktion, samtidigt som vi gav honom beröm för att han fortsatte kämpa på, säger Howe till The Dodo.

”Kommer vänja sig”

Howe var snabbt framme med sin telefon och förevigade Jarys premiärtur i sina nya skor. Klippet laddades upp i förra veckan men har redan setts av 6,5 miljon hundälskare.

– Han har fortfarande lite svårt att gå i dem, men han kommer vänja sig bara han bär dem lite mer, avslutar Howe.

Se det underbara klippet här nedanför.

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FRapidCityPD%2Fvideos%2F366141013956550%2F&show_text=0&width=267″ aspect_ratio=”1:2″ /]

Tryck nu på dela-knappen så att dina vänner också får se det här underbara klippet – det kommer de garanterat att uppskatta!