Rådjur rusar in på tomt och stöter på mystisk varelse, sekunden senare får hon miljoner att skratta

Något av det bästa jag visste som barn var att bygga snögubbar. Det var verkligen en av vinterns stora höjdpunkter när snön blev så där kramvänlig och gick att forma som man ville.

Att bygga sin egen snövarelse och sätta i knappögon, morotsnäsa och en mun av kol är något som precis alla borde få göra!

Det är ju dock sällan som en snögubbe överlever så länge som man önskar. Många gånger är det regn eller blåst som förstör dem, men på något sätt hör det till och det är knappast något att deppa över.

Men det kan faktiskt också vara så att små ligister kommer fram och demolerar någons snökonstverk. Kanske mest av nyfikenhet. ”Fast alla vet väl vad en snögubbe är” tänker ni? Nja, kolla in klippet nedan, så ska ni se att så inte är fallet.

En hungrig rackare

Ett rådjur kommer inknallandes på den här familjens tomt och hittar en spännande varelse. Och då är den här snögubbens timmar räknade.

Jag ska inte avslöja varenda detalj, men det här är i alla fall en väldigt hungrig rackare – som i slutet tar till brutala metoder (nåja, det är ju faktiskt ”bara” en snögubbe) för att få i sig lite smaskig snö!

Hon har i alla fall fått miljontals människor på nätet att skratta!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/pEN_htHtt_c” /]

Dela nu om du också gillar roliga djur!