Rolig historia: Kvinnan sover med en pytonorm varje natt

Våra husdjur är en del av vår familj och många vill att de ska finns vid deras sida dag som natt.

Många av mina vänner låter sina djur sova i sängen med dem. Det är mysigt att ha en hund eller katt i fotändan som kan ge lite extra värme och trygghet.

Andra gillar inte alls att ha husdjur i sängen – och det kanske inte är så dumt när man tänker efter…  I alla fall inte efter man har läst den här historien som beskriver vad som kan gå fel om man sover med sitt husdjur.

Vissa av er har kanske läst den förut eftersom den har cirkulerat på nätet ett tag. Men för andra är den ny och jag tycker att sensmoralen är riktigt bra så jag delar den gärna igen.

En kvinna sov med sitt älskade husdjur varje natt – en pytonorm. Det kanske inte kommer som en överraskning med det visade sig att det inte var det bästa valet av sovpartner…

Varje kväll så slingrade sig ormen runt kvinnan. Under natten sov kvinna på magen och hennes tama pytonorm brukade sträcka sig längs hennes kropp från huvudet till tårna. För kvinnan – som älskade sin orm, var det här en mysig stund som de delade tillsammans.

Allt var frid och fröjd tills den dagen då ormen plötsligt slutade äta.

Kvinnan blev orolig och tog med sitt husdjur till en veterinär för att ta reda på vad som var fel. När veterinären frågade om ormens rutiner blev hon chockad när hon fick reda på kvinnan och ormens sömnvanor.

När veterinären fick höra att kvinnan och ormen sov tillsammans varje natt blev hon väldigt orolig. Hon frågade kvinnan om ormen någonsin brukade ringla sig runt kvinnan eller sträcka ut sig raklång bredvid henne. Kvinnan berättade att det hände ofta.

Då berättade veterinären att ormen inte gosade med henne utan tvärtom så mätte den henne.

Varje gång som ormen lade sin kropp raklång jämte kvinnan så tränade den inför nästa stora skrovmål. Veterinären förklarade för kvinnan att anledning till att ormen slutade äta var för att den förberedde sig på att äta något stort – nämligen kvinnan själv.

Det visade sig att ormen i själva verket bara vänta tålmodigt på den perfekta tidpunkten att äta – sin ägare!

Vad är sensmoralen i historien:

  1. Exotiska djur som reptiler och insekter är ovanliga husdjur som kan vara intressanta att äga. Men se till att stoppa tillbaka dem i sin bur, eller sitt terrarium eller akvarium innan du går och lägger dig!
  2. Veterinären i den här berättelsen är ett en typ av människa du behöver i ditt liv som kan berätta om du håller på med något idiotiskt eller rent av livsfarligt – även om du kanske inte vill lyssna för att du är förblindad av dina känslor eller relationen i stunden. Var ödmjuk och lyssna på dina vänner och följ deras råd!

Snälla, DELA gärna den här historien som ett exempel för dina vänner på Facebook!