Roligt klipp: Papegojan Lottie imiterar James Bond – makalöst imponerande

Något som jag aldrig slutar att fascineras över är att fåglar kan lära sig att prata. Många arter har överlag en väldigt hög intelligens och kan därför ta till sig mycket från människan och andra djur.

När jag var liten hade vi en undulat hemma som älskade att springa runt med en liten boll nere på köksgolvet. Det började han tycka om efter att vår hund gjort likadant.

Främst papegojor har en makalös förmåga att lära sig nya grejer. Det är därför väldigt spännande att följa deras utveckling och att vara en del av upplärningen kring olika saker i fåglarnas liv.

Papegojan Lottie är en så kallad grå jako. Redan som relativt ung lyckades hennes ägare lära sin fågel att prata. Sedan dess har talet utvecklats – och hon kan dessutom en hel rad andra tricks. Men att kunna snacka och imitera är Lotties största styrka – och en stor anledning till att hon blivit en stor succé på nätet.

Grå jako
Youtube

I det här underbara klippet (nedan) avslöjar pippin något som får anses vara filmhistoriens bäst bevarade hemlighet. Tydligen så är självaste James Bond en fågel. Ja, i alla fall om man ska tro Lottie.

Ett gott skratt

Hon passar dessutom på att sjunga lite av den klassiska introlåten till Bond-filmerna – och det hela är makalöst imponerande! Det är allt en liten pratkvarn, detta. Som ju i och för sig inte alltid håller sig helt till sanningen, men det tycker jag vi kan ha överseende med.

James Bond
Sean Connery som James Bond. Bild: Ebay

Frågan är vad Sean Connery, Roger Moore och de andra Bond-legendarerna hade haft att säga om det här! Jag tror dock att de, precis som oss andra, fått sig ett gott skratt!

Kolla in klippet nedan!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/jTW1TphMGnQ” /]

Snåla inte nu, DELA om du också imponerades av detta!