Skumt ljud väcker hela familjen klockan 6 varje morgon – sätter upp dold kamera som fångar det supergulliga

När man har småbarn är man mer eller mindre van att vakna flera gånger per natt. Barn kräver mycket uppmärksamhet, vilket såklart är mysigt.

Men ibland vill man bara dra täcket över sig och somna om igen, istället för att gå upp och ta hand om sin lilla.

Det är dock inte bara barn som som är morgonpigga och kräver uppmärksamhet om morgnarna, våra älskade husdjur kan också pocka på uppmärksamhet.

Något den här familjen fick uppleva, tack vare sina kreativa små katter.

Är man lättväckt och morgontrött är det inte lätt att sova om morgnarna. Men det är tyvärr inte så mycket att göra mer än att försöka somna om igen – om det går. För den här familjen var det dock en omöjlighet.

Vaknade 06.00 varje morgon

Varje morgon runt 6-tiden hörde den här familjen ett underligt ljud utanför sovrummet. Då de inte kunde lista ut vad det var för ljud bestämde de sig för att sätta upp en dold kamera utanför sovrummet.

Ljudet, som kunde liknas vid ett hastigt knackande, var väldigt ihärdigt men när de kollade igenom kameran morgonen efter så insåg de snabbt vad det var.

Bildkälla: Youtube

Katterna ville ha morgonmys

Det visade sig helt enkelt vara en av familjens söta katter som var sugen på lite morgonmys.

Med sina små bakben knackade han på dörren i ett försök att bli insläppt.

Familjen laddade upp klippet på nätet, där över en miljon människor nu tittat och skrattat åt den klipske missen, som såklart till slut får komma in till sin älskade familj för lite morgonmys.

Se hela klippet här nedanför!

Vilken briljant liten kisse! Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här – det kommer de garanterat att uppskatta!