Sömnig fågel ber att bli klappad innan läggdags, men lyssna nu noggrant när husse slutar

Många tamfåglar är oerhört intelligenta. De är skickliga på att lära sig mönster i personers beteenden och kan sedan reflektera över hur det påverkar dem.

Det är oerhört charmigt när alla typer av husdjur visar närmast människolika drag – och det kan vara både hjärtevärmande och gulligt när de uttrycker olika typer av känslor.

Kolla bara in det här klippet med en väldigt, väldigt trött pippi!

Tweety är en fågel som står väldigt nära sina ägare. Han är väldigt tam och älskar att vara i människors närhet.

Genom åren har denna pippin börjat uppskatta samma sak som många människor gör – att bli klappad och pillad på innan läggdags.

Något av det bästa som Tweety vet är när någon från familjen rör runt med ett finger i hans fjäderskrud på huvudet. Vad ska man säga? Jag kan verkligen relatera! Att bli pillad i håret innan sovdags är en riktig favorit!

Kan inte sluta le

En dag bestämde sig familjen att spela in när Tweety gjorde sig redo för att sova – och när han hade lagt sig ner på ett mjukt underlag började husse klappa honom.

Men kolla drygt 10 sekunder in i klippet, som setts av över 1 miljon människor. Då avtar plötsligt myset – och fågeln blir minst sagt upprörd. ”Vad fasen gör du?!” kunde han lika gärna ha sagt!

Jag kan inte sluta le när jag kollar in detta! Det är som en liten pipande människa som ligger där! Så makalöst söt!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/B4zoMcr91ZQ” /]

Dela nu om det här klippet fick dig på bra humör!