Sötchock: Golden retriever sätter världsrekord för ”flest tennisbollar i munnen” – får plats med hela sex stycken

Vi är alla bra på något. Det kan handla om allt från matlagning till att köra bil eller att måla.

Medan somliga kan skapa sig en hel karriär genom sin talang, så använder andra sin speciella eller udda färdighet mest under fritiden. Sedan finns givetvis individer som bemästrar det allra mesta – och då kan man ibland bli lite avundsjuk.

En hund som besitter en minst sagt märklig – men otroligt söt – skicklighet är golden retrievern Finley. Han är nämligen bäst i världen på att få plats med tennisbollar i munnen!

År 2003 satte golden retrievern Augie ett otroligt svårslaget världsrekord när han fick plats med hela fem tennisbollar i munnen på samma gång – utan någon hjälp alls från varken husse eller matte.

Nu har han dock fått en överman, skriver The Mirror.

Sätter otroligt världsrekord

Finley, som är samma hundras, är en 6-åring som bor i New York med matte Cheri och husse Rob. Genom att jaga och leta tennisbollar på familjens bakgård har även han blivit en riktig mästare på att proppa in tennisbollar i munnen.

Nu är Finley dessutom bäst i världen – efter att ha fått plats med hela sex tennisbollar på en och samma gång!

Guiness World Records har ännu inte formellt accepterat det hela som ett rekord, men eftersom det finns bildbevis och videos på Instagram samt att enkel matematik slår fast att sex är fler än fem, så tycker jag att vi slå länge gratulerar den här sötnosen till att vara bäst i världen på sin favoritlek!

Ser ut som en stor hamster

Hunden har över 33 000 följare som med entusiasm följer vovvens jakt på tennisbollar – och bilderna när hela munnen är proppfull får en att smälta.

Det är roligt och otroligt gulligt på en och samma gång.

Han ser ut som en stor, fluffig hamster!

De fyra första bollarna fick Finley in genom att bara använda sin mun, men för boll fem och sex tog han tassarna till hjälp. Helt enligt reglerna – såvida ingen människa hjälper till.

Tycker du också att söte Finley förtjänar sitt efterlängtade världsrekord? Tryck då på dela-knappen, så att dina hundälskande vänner också får se de här bedårande bilderna!