Sötchock: Nyfödd valp med urgullig mustasch söker nu ett kärleksfullt hem

Många av oss längtar då och då efter att skaffa hund. Det är långt ifrån alla som slår till, men när man ser en söt liten valp är det verkligen svårt att motstå. Man vill ju bara kramas, gosa och ta hand om den där lilla krabaten och ge den all kärlek som finns i världen.

Samtidigt är det ett stort ansvar att skaffa hund. Kraven som ställs på en då ska verkligen inte underkastas och det gäller att tänka efter innan, så att man verkligen har tiden och energin som krävs för att vara en bra husse eller matte.

Nu finns dock möjligheten att skaffa en helt unik hund – med en söt, svart mustasch, skriver Ladbible.

Den här 5 veckor gamla tjejen har blivit en världssensation för hennes speciella och urgulliga uppsyn – och tusentals människor vill nu adoptera den bedårande blandrasvovven.

Salvador Dolly, som hon kallas, finns just nu på ett boende för hemlösa hundar i Dallas – men är ute efter att adopteras till ett permanent och kärleksfullt hem.

Bild: Youtube/CBS New York

Om du hajade till angående namnet, så kommer det så klart från konstnären Salvador Dali – som också hade en aningen säregen mustasch.

Mustaschvalpen är bedårande

Valpen har räddats från oroliga levnadsförhållanden av organisationen Hearts and Bones Rescue och bor för tillfället med sin mamma och 10 syskon.

Bild: Youtube/CBS New York

Om en tid, när Salvador Dolly är redo för att ta sig ut i världen, kommer hon att förflyttas till ett fosterhem i New York – men enbart i väntan på att man ska hitta en riktig ägare.

Bild: Youtube/Good Morning America

Allison Seelig, som jobbar på Hearts and Bones Rescue, säger enligt Ladbible:

– Mustaschvalpen är bedårande – och vi är så lyckliga över att vi lyckades rädda henne och hela familjen.

Bild: Youtube/CBS New York/Hearts and Bones Rescue

Ja, för den udda färgfläcken vid den lilla vovvens ”övre läpp” är något helt unikt. Den söta detaljen har fått valpen att bli en sensation på nätet – och jag kan inte klandra någon. Den här valpen hade fått bo hos mig hur länge hon vill! Vilken dröm!

Känner du någon som skulle vilja ta hand om den här mustaschprydda sötnosen? Tagga då den personen på Facebook, så kanske det kan bli verklighet! Eller dela den här nyheten, så kan vi hjälpas åt att hitta ett kärleksfullt hem till Salvador Dolly!