Tanten börjar sparka mot oskyldig katt – sekunden senare får idioten precis vad hon förtjänar

Om det är något som verkligen kan väcka ilska hos mig så är det när människor behandlar djur på ett dåligt eller respektlöst sätt. Många gånger ger sig idioter på de små liven helt i onödan och jag kommer aldrig kunna förstå hur man motiverar det för sig själv.

Sådana här människor känner jag verkligen ingen sympati för och om de själva råkar illa ut för att ha betett sig illa mot ett djur – ja, då får de faktiskt ta konsekvenserna. Att tycka synd om dem då blir väldigt svårt för mig.

Om någon nu ska ge sig på exempelvis en katt eller hund förtjänar de faktiskt att få smaka på karmans kraft!

I det här uppmärksammade klippet (nedan) är det en kvinna som går ut på framsidan av sin snötäckta tomt samtidigt som hon filmas av vad som verkar vara en övervakningskamera av något slag.

Tanten ger sig inte

Ute på gården sitter en liten katt som verkar inte göra något väsen av sig alls. Kvinnan går dock rakt fram till missen och börjar sparka snö på den. Katten backar undan flera gånger, men den hemska damen ger sig inte.

Hon bara fortsätter att sparka snö mot den stackars missen – som dock skulle ge tillbaka.

Plötsligt tar den ett rejält skutt upp mot ansiktet på den trakasserande tanten. Den klamrar sig fast och ser ut att bita tag vid huvudet. Damen får panik och kämpar för att få katten att släppa, vilket den till slut gör och kastas då bort av kvinnan. Tanten beger sig sedan in igen.

Det här är ett lysande bevis på vad som kan hända när man ger sig på ett oskyldigt djur – och jag har väldigt svårt att tycka synd om den här kvinnan. Katten, däremot, gjorde enligt mig helt rätt som försvarade sig!

Jag fick allt ett elakt litet leende på läpparna när jag såg kattens revansch!

Tryck nu på dela-knappen om du anser att den elaka kvinnan fick vad hon förtjänade!