Tommy tog med sig hästen – till puben: ”Vi har aldrig sett något liknande”

Pub-kulturen är väldigt stor i England. Det är ett ställe där hela familjer samlas för att ha trevligt, äta och njuta av en kall öl tillsammans.

Gästerna är nog vana med att se det mesta men frågan är om de någonsin tidigare fått dela bardisk med en häst, vilket är precis det som hände i engelska Bilston förra veckan, skriver BBC.

På puben The Sir Henry Newbolt satte besökarna ölen i halsen på fredagskvällen. Då dök det nämligen upp en häst vid bardisken, som vilken gäst som helst.

”Kunde inte tro mina ögon”

Det var en man vid namn Tommy som tagit med sig sin fyrbenta kamrat till puben för att fira in helgen. Till sin stora besvikelse visade det sig dock att hästen inte var välkommen utan visades ut av personalen på puben.

Kerry Ashfield, en av de förvånade gästerna, filmade händelsen och hennes klipp har nu setts av tusentals.
– Jag kunde inte tro mina ögon, det är verkligen inte något man ser varje dag, säger Kerry till BBC.

Överväger att införa hästförbud

Puben har sedan tidigare ett förbud mot hundar i lokalerna men överväger nu att även sätta upp ett officiellt hästförbud.
– Vi har aldrig varit med om det här tidigare.

Only in bilston ???

Posted by Kerry Ashfield on Friday, 28 September 2018

Självklart ska inte hästar vistas inne på pubar men jag kunde inte låta bli att skratta åt denna historia! Tryck på dela-knappen så att dina vänner också får sig ett riktigt hästgarv!