Underbara klippet: Familjen kommer hem med nyfödd bebis – hundens reaktion är obetalbar

Att hundar kan skapa unika band med människor är inget nytt. Det kanske är därför den gamla klyschan säger att de är vår ”bästa vän” – men vovvar är verkligen underbara djur som kan uppvisa starka känslor som kärlek, glädje och omtanke.

Att växa upp tillsammans med en hund kan dessutom vara både nyttigt och lärorikt för barn. Det innebär dels att man har någon att utvecklas ihop med, dels att det finns en annan varelse i hemmet att ansvara för och ta hand om.

Redan i tidig ålder har ungar en förmåga att bli bästa vän med sina hundkompisar.

Nu florerar en underbar video på nätet som betonar just det här – och så gott varenda en som kollar in klippet verkar få ett brett leende på läpparna. Det är närmast omöjligt att inte smälta av all kärlek som finns i luften!

Omhändertagande hund

Det är en nybliven och stolt mamma från Hong Kong som äntligen fått komma hem med sin bebis. Alla som har hund och befunnit sig i en liknande situation kan nog känna igen sig i att det finns en spänd förväntan över hur barnet ska tas emot där hemma.

Ska vovven bli avundsjuk? Blir det kärlek vid första ögonkastet? Hur ska det gå? Det finns många tankar när man tar hem en ny familjemedlem, men det viktigaste i det här sammanhanget är att barnet ska accepteras av hunden.

Youtube

Med 3-åriga Chiko var det här verkligen inte något problem. Snarare tvärtom – den här vovven tog genast den omhändertagande rollen! Jag ska inte avslöja för mycket – kolla själva!

Så himla gulligt! Chiko nosar lite på den nya familjemedlemmen, men passar även på att ”gunga” bebisen lätt med sin tass. Verkligen bedårande – och jag kan inte sluta le när jag ser det här!

Vilken mysig hund! Tryck nu på DELA för att sprida det här underbara klippet till dina vänner! Det kommer garanterat att uppskattas!