Underbart klipp: 2 hundar och 4 katter vilar vid brasan – då säger matte 1 magiskt ord

Det är sällan som väntan på något är så frustrerande som när man är riktigt, riktigt hungrig och middagen bara är minuter bort.

Då känner man lätt hur det börjar rinna i munhålan och smaklökarna bara väntar på att få börja jobba.

Det här gäller dessutom inte bara oss människor. Alla som haft djur kan nog komma ihåg den glädje som ens sötnos kan uppvisa när det vankas middag.

Det är många gånger så som man enklast vinner sin hunds eller katts kärlek – genom mat!

Vi kan nog alla känna igen känslan av att vara hungrig och ha något som tillagas i ugnen – och när klockan sedan ringer och signalerar att det är färdigt … då är entusiasmen på topp!

Slår hål på dum myt

Ungefär samma sak är det när man visar sin hund eller katt att det är middagsdags. Det är i och för sig sällan som de tackar nej till en munsbit, men även djur kan vara riktigt hungriga.

Ett lysande bevis på det är det här underbara klippet – som dessutom slår hål på den dumma myten om att hundar och katter inte kan umgås på ett fridfullt sätt!

Bild: Youtube

Den här familjen har 4 katter och 2 hundar. Hela gruppen har lagt sig framför den varma brasan i väntan på att middagen ska serveras. Plötsligt säger matte 1 ord bakom kameran – och då förvandlas det stillsamma lugnet till total eufori.

Värmer ens hjärta

Hon säger ”dinner” (middag på engelska) – och kolla nu främst in 3 av katternas reaktion!

I all sin enkelhet är det här klippet helt bedårande och det är tydligt att de här djuren har en förståelse för vad det där magiska ordet betyder. Sådant kan verkligen fascinera mig och det här värmer hjärtat att få se!

Jag kan som en sann matälskare verkligen relatera till katternas känsla – och sitter här med ett brett leende!

Jag tycker att det här klippet var riktigt härligt! Tryck nu gärna på dela-knappen om du håller med!