Underbart klipp: Killing hoppar upp på studsmattan och får miljontals på bra humör!

Underbart klipp: Killing hoppar upp på studsmattan och får miljontals på bra humör!

Något som nog får de flesta av oss att må bra är söta, roliga djur. Att se de små liven ha kul och vara lyckliga kan verkligen värma ens hjärta – och ljusa upp en grå, trist dag.

Det här klippet med en pigg liten killing fick mig på riktigt, riktigt bra humör. I all sin enkelhet är det helt fantastiskt. Jag visade det för några kollegor – och de höll med helt och hållet.

Ibland behöver saker och ting inte vara så komplicerade för att de ska få en att skratta eller må bra. Att se någon glad eller lycklig kan verkligen göra under – och det är det här underbara klippet ett klockrent bevis på.

Det är en getunge, eller killing, som bor med sin familj på ena sidan av en tomt hemma hos en familj. I närheten av getternas ”hus” har man placerat en stor studsmatta som är tänkt att användas av familjens barn (alltså människorna).

Youtube

Men en pigg liten getkille lyckades ta sig upp på den spännande leksaken för första gången – och en från familjen lyckades fånga det hela på film.

Över 1 miljon visningar

Kolla nu in när killingen märker hur studsmattan fungerar och vad den kan göra. Hans glädjefyllda skutt och nyfikenhet värmer verkligen – och jag sitter här med ett enda stort leende på läpparna! Helt underbart!

Videon är lite över 2 minuter, men det spelar ingen roll – den söta killingen tröttnar aldrig! Över 1 miljon människor har kollat in detta klockrena klippet!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/L198jPLg_5o” /]

Visst fick det här en att må bra? Tryck på dela-knappen om du håller med, så sprider du troligen lite glädje till dina vänner i dag!