Underbart klipp: Lille ponnyn har fått en ny boll i hagen – bedårande lekstunden tar nu hela nätet med storm

Hästar är underbara, lojala och intelligenta djur som har en fantastisk förmåga att skapa starka band till sina ägare. De är alltid roligt att umgås med pållar för det kan snabbt gå från full fart till mysläge – och det är sällan man vet vad som väntar härnäst.

En del kusar är dessutom otroligt lekfulla. De älskar att springa runt, njuta av frihet och kan ha kul med nästan vad som helst. Deras fantasi och uppfinningsrikedom borde nästan inspirera oss människor, som ju gärna sitter med våra mobiler fast i handen.

Kolla bara på bedårande ponnyn Itsy från Kent i sydöstra England!

Han är en 14 månader gammal häst som älskar att leka med bollar, enligt Storyful.

Får en enorm boll till hagen

Det är helt enkelt det bästa Itsy vet och han är dessutom skicklig på att hantera dem. Därför valde hans ägare Carole Hamilton att placera en enorm, upplåsbar boll i hagen där han bor tillsammans med sin mamma.

Det blev en dundersuccé!

Bild: Youtube/Storyful

När Caroles syster Lynne begav sig till hagen en dag för att snygga till lite grann, så noterade hon att det var full fart på lille Itsy. Det som gjorde honom så uppspelt var just den nya, helt gigantiska bollen.

Lynne tog upp sin mobil och började filma lekstunden. Det är tydligt att ponnyn har en jätterolig stund med sin leksak som han puttar med huvudet, rullar runt uppe på och kickar framåt flera gånger.

Bild: Youtube/Storyful

En riktig Zlatan – i hästvärlden!

Klippet är verkligen helt bedårande – kolla nu in det själv här nedanför!

Vilken underbar liten häst! Tryck nu på dela-knappen, så att även dina vänner får se det här söta klippet!