Underbart klipp: Matte anklagar hund för att ha stulit hennes sko – hans svar är helt hjärtevärmande

Hundar är verkligen fantastiska djur som har en otrolig förmåga att lära sig hur människan fungerar. I synnerhet husse och matte brukar vovvar bli skickliga på att läsa av – och de allra flesta hundar har koll på när de gjort något busigt.

När jag växte upp hade vi en schäfer som hette Casper. Det gick alltid att se när han hade gjort något som han egentligen visste att han inte fick. Jag tror att han hade hundvärldens sämsta pokerface.

För oss var det ju dock smidigt. Så fort man märkte att något var fel och frågade Casper om det så fick jycken de där oskyldiga, söta ögonen – och då gick det ju bara inte att vara arg. Det fanns dock aldrig någon direkt anledning. I det stora hela var han väldigt lydig.

Det är alltid roligt när ens hund lär sig nya saker som att hämta grejer och att kunna andra konster. Det går dessutom att använda till sin fördel som husse eller matte. När man lär känna sitt husdjur väl så blir det svårt för dem att dölja sina busigheter.

Kolla bara in detta klippet (nedan). Det är en siberian husky vid namn Azlan som står på vardagsrumsgolvet bredvid en sko. Men var är den andra? Matte, bakom kameran, säger då till sin vovve att hon tror att det är ha som stulit den!

Kan inte sluta le

Efter en liten kort ”diskussion” försvinner Azlan iväg en kort stund, men kommer sedan tillbaka till synes överlycklig. Även om han har varit lite olydig så slutar det med att han får visa sig vara en duktig hund.

Det här är så gulligt att jag blir helt varm i hjärtat och jag kan bara inte sluta le! Otroligt att Azlan förstår att det är just den andra skon som matte vill ha!

Hela 3,5 miljoner människor har nu sett det här underbara klippet!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/L3M1Him7JMU” /]

Snåla inte nu, DELA om du också gillar söta hundar!