Utmattad häst tröttnar på 2 tunga turister – slår till med stenhård hämnd som får dem att skrika

Bland det värsta jag vet är att se när människor utsätter djur för onödig smärta eller missköter dem. Djur ska tas om hand och älskas, de är värda exakt lika mycket som vi människor!

Att djur används som turistattraktioner eller för att utföra slitsamma jobb under taskiga förhållanden – sådant får det att fullständigt koka inom mig.

Om vi nu tar hästar som exempel, så kan man självfallet rida på dem. Det tycker till och med de flesta pållar är roligt, men då får man som ägare eller skötare också ta sitt ansvar och behandla djuren med respekt.

Så det dock tyvärr inte alltid. Många människor ser bara sin egna vinning i att använda djur till sina verksamheter och verkar helt strunta i deras välmående.

Sådana idioter känner jag ingen som helst sympati för – och enligt mig förtjänar de att straffas på något sätt.

Överarbetade hästar

Samma sak gäller exempelvis turister som väljer att gynna sådana här aktörer med pengar, så att de kan fortsätta missköta sina djur.

Det här gäller som sagt inte alla, många är otroligt duktiga på att respektera och pyssla om sina sötnosar – och sådant ska givetvis hyllas.

Men nu sprids ett klipp som en löpeld på nätet – och det handlar om just sådant här.

Bildkälla: Youtube

Det är en häst som helt uppenbart har tröttnat på att bära tunga, lata och betalande turister. Nu får det vara nog, verkar kusen tänka.

I videosnutten ska man korsa ett litet vattendrag och till en början är hästen tydlig med att den inte känner för att kliva i för att kunna ta sig till andra sidan, men till slut är det bara att ge med sig. Den här pållen verkar dock ha en klockren hämnd i kikaren!

Lär inte göra om det igen

Tyler och Ariel, som ryttarna heter, ska inte klara sig undan så enkelt.

Bildkälla: Youtube

Hästen tar sig över vattendraget, men då slår karma till för de två turisterna uppe på ryggen.

Det här slutade på ett sätt som de nog aldrig hade kunnat tänka sig – och min gissning är att de tar sig en extra tankeställare framöver innan de sätter sig på ett trött och utmattat djur.

Kolla nu själv in klippet här nedanför!

Tycker du att hästen gjorde rätt som slängde av turisterna?

Tryck då på DELA-knappen, så kan vi hjälpas åt att stoppa all misskötsel av världens djur!