Vovve blir tagen på bar gärning när husses ägg plötsligt försvinner

Alla som haft internet de senaste fem åren har garanterat sett massvis av roliga, söta, underbara och härliga hundklipp. Oavsett vad våra fyrbenta vänner för i dessa klipp så blir man alltid på gott humör – ett kvitto på att hunden verkligen är människans bästa vän! Klippet här nedanför är sannerligen inget undantag, när man ser det så förstår man verkligen varför över 13 miljoner människor redan sett klippet.

I klippet här nedanför så kan vi se en husse, Stevie, som precis kokat två ägg som mellanmål och lagt dem på bordskanten. När han återvänder så är äggen plötsligt försvunna.

Får syn på familjens hund

Då vänder sig husse om och får syn på familjens vovve, och då noterar husse att hundens kinder minsann är större än vanligt.

Bildkälla: Youtube

Konfronterar busiga vovven

När husse Stevie konfronterar hunden så är reaktionen helt underbar. Kolla själv in det korta klippet genom att klicka på play-knappen här under!

Man ser verkligen hur skyldig vovven är på hans ögon när han blir tagen på bar gärning och till slut orkar han inte dölja äggen längre, så de ploppar ut. En gissning är att husse fick koka nya ägg, men det kan han nog leva med efter att ha fått den här roliga och mysiga händelsen på film!

Snåla inte nu, tryck på DELA om även du fick ett leende på läpparna!