Vovven spelar död för att slippa veterinären – mattes briljanta lösning får nu nätet att vika sig av skratt

Hundar är som vi alla vet väldigt intelligenta varelser. Att ha en hund hemma är som att ha en extra familjemedlem. Det är någon man skrattar med, busar med, bråkar med och helt enkelt har en väldigt nära relation med.

Hunden Lulu är inget undantag. Hon har bott med sin familj under flera år och har lärt sig hur hennes matte och husse är.

Så när det var dags att åka till veterinären kände Lulu naturligtvis till det – och bestämde sig för att spela död för att slippa undan det jobbiga besöket.

Det skulle dock inte gå att hålla sig hela vägen.

Vilken otroligt smart hund – och det är lätt att brista ut i skratt när man följer den här kampen i klippet nedan. Matten Micki är fullt medveten om vad hennes hund försöker med – och varje gång ordet ”veterinär” (”vet” på engelska) nämns så kan man nästan ana att lilla Lulu stelnar till. Hon vet säkerligen att besöket hos veterinären är oundvikligt, men den här rackaren tänker i alla fall ge det ett desperat försök.

Lockar den ”döda” vovven

Ingen djurägare tycker om att behöva ta sitt djur till veterinären, men det är samtidigt något som måste göras. Det är ju för ens sötnos bästa. Det kan dock vara lika jobbigt för husse eller matte som för djuret, men Micki skulle visa sig ha den perfekta lösningen den här morgonen. Hon visste exakt vad hon behövde göra för att få Lulu ur säng på glatt humör.

Bildkälla: Youtube

Båda är riktigt envisa – det är något som är säkert. Även när filten åkt av hunden så verkar det som att hon aldrig ska vakna upp igen. Matte framkallar då ett välbekant ljud från andra sidan sängen – och då förändras plötsligt Lulus attityd till dagens uppdrag.

Vaknar med ett ryck

Hon lär sig härmed att ”döda” valpar inte får några godsaker. Plötsligt blev det här en bra dag för den söta hunden!

Den här videon påminner mig faktiskt om när man själv var ung. Alla minns väl dagarna när man inte alls kände för att gå till skolan, men då kom föräldrarna in och slet av en täcket. Till slut brukade dagarna, trots det, bli rikligt bra ändå.

Sannolikt var det samma sak för Lulu!

Man kan inte göra annat än att le stort när man ser vovven vakna!

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag – det kommer de garanterat att uppskatta!