1-åring gör världssuccé med sitt otroliga hår – se unika bilderna som gett bebisen modellkontrakt

Barn är ju bara för underbara! Det finns så mycket att älska med dem: de är söta, ärliga, nyfikna och gör en verkligen full av beundran varje gång man ses.

Sedan är ju barn, precis som vuxna, helt unika på sina egna sätt och vis.

Chanco är en kinesisk ettåring, vars hår gör henne alldeles speciell.

Mamma Kano fick tidigt väldigt mycket uppmärksamhet för de bebisbilder hon lade ut på nätet på Chanco – och nu har den unika frisyren gett bebisen ett modellkontrakt, skriver sajten Viralthread.

Alla bebisar föds med olika mängd hår. Vissa är nästan helt kala på hjässan när de föds medan några har en hel del hår på skallen redan från start. Men frågan är om inte den kinesiska bebisen Chanco tar priset.

Redig kalufs efter fyra månader

Redan när hon föddes hade Chanco mycket hår och det vill aldrig sluta växa.

När mamman, som heter Kano, lade ut den första bilden på Chanco var hon bara fyra månader gammal men hade redan ett hårsvall som skulle göra oss vuxna gröna av avund.

– Jag tänkte inte så mycket på det, jag ville mest lägga ut några söta bilder på mitt förstfödda barn. Sedan tog det bara fart, säger mamma Kano till Viralthread.

Varit med på TV

Trots att Chanco bara är ett år gammal har hon redan hunnit bli något av en kändis på nätet. Över 400 000 personer följer Chanco och de slutar aldrig häpna över den lilla sötnosens hår.

– Hon älskar uppmärksamheten! Så fort hon får syn på en kamera så börjar hon le mot den, säger mamma Kano till Viralthread.

En lokal TV-kanal har redan gjort ett inslag om Chanco och hennes unika hårsvall.

Fått modellkontrakt

Det lilla charmtrollet Chanco och hennes enastående hår har nu väckt så pass mycket uppmärksamhet att hon fått ett modellkontrakt, med företaget Pantene som tillverkar hårprodukter.

När man ser dessa bilder är det inte svårt att förstå!

Visst är hon för gullig?

Tryck nu på dela-knappen så att dina vänner också får se det lilla charmtrollet Chanco!