2-åriga flickan ertappas på bar gärning med hundmaten – men ungens smarta svar får nätet att gapskratta

Bland det bästa med barn är att få följa deras första år. Från de skrikiga nätterna tills när de börjar bli människor på riktigt, med tankar och uttryck som får en att börja gapskratta.

Innan man vet ordet av sitter man och har världens diskussioner med ungarna.

Visst kan det skapa en del bekymmer, men också bidra massor av med skratt och glädje!

Den 2-åriga flickan Lilyana är ett underbart bevis på det här.

Den lilla tjejen har precis blivit tagen på bar gärning av sina föräldrar när hon var och petade i hundens mat – något dottern så klart inte får.

Totalförnekar allting

Lilyana replikerar direkt och vill inte alls gå med på att hon rört vovvens middag – och i en vass argumentation med mamma Sarah förklarar hon, med bestämdhet, att det hon anklagas för absolut inte har hänt.

– Diskussionen började förut när jag diskade. Lilyana rörde nästan en vass kniv och hennes pappa sa då till henne att inte göra så. Hon svarade då att hon inte hade rört kniven, säger mamman till Daily Mail om hur allt startade.

Bildkälla: Youtube

– När jag avslutade disken hade Lilyana gått bort till hundskålen. Det såg då ut som att hon rörde vid hundmaten så jag frågade henne varför hon gjorde det. Så var allt igång, säger Sarah till Daily Mail.

Se roliga klippet här

Mot slutet involverades även pappa Tim i det hela – och det blir en livlig diskussion som får en att le med hela ansiktet. Den lilla flickans bestämdhet och frustration är helt underbar!

Klippet har nu charmat tusentals världen över – här kan du se hela!

https://www.youtube.com/watch?v=rhgcGU0sgz4

Snacka om att kunna ta en diskussion!

Det här blir nog en tonåring att räkna med framöver! Hennes föräldrar ska nog njuta så länge det inte blir värre än så här där hemma!

Tycker du också att Lilyana är charmig? Tryck då på DELA-knappen för att sprida lite glädje till dina vänner!