6-åringen önskar sig guldfärgad tårta i present – men mammans ”snuskiga” tabbe får tusentals att skratta

Som förälder vill man göra sitt barns födelsedagar så speciella som det bara är möjligt och jag vet själv hur mycket jag kämpat med inbjudningar, tårtor och annat bestyr som hör till.

Men ibland blir det, trots noggrann planering, inte alltid som man tänkt sig. Det fick mamman Kate Kirven erfara när hon hade färdigställt sin sons födelsedagstårta, något som redan fått tusentals att skratta.

När det kommer till ens barn är man villig att göra precis allt. Så när Kates son önskade sig en tårta av kristaller och guld till sin sexårsdag var det inte mycket att fundera över för Kate.

Liknade något helt annat

Målet med tårtan var att få den att likna en geod, som är en sten med kristaller på insidan. Men när Kate hade gjort klart tårtan och beskådade sitt verk noterade hon något. Tårtan liknande något helt annat.

Bildkälla: Facebook

”Glittrig vagina till min son”

”Det var inte förrän jag gjort klart allt som jag insåg att jag hade bakat en glittrig vagina till min son,” skrev Kate i en Facebookgrupp där tusentals andra föräldrar skrattat hjärtligt åt den något olyckliga födelsedagstårtan samtidigt som de själva delat med sig av misslyckade födelsedagar.

Lyckligtvis så verkade inte den nyblivne sexåringen bry sig nämnvärt om vad tårtan egentligen liknade och hade en alldeles utmärkt födelsedag ändå.

Bildkälla: Facebook

Tryck på dela-knappen så att dina vänner också får skratta och känna igen sig!