72-årig farmor gifter sig med tonåring – som hon raggade upp på sin sons begravning

Att bli kär är bland de bästa känslorna som finns i hela vida världen. Det bara spritter i kroppen och man vill inget hellre än att tillbringa mer tid med sin älskling!

Dock väljer man inte vem man blir kär i. Det kan bli vem som helst när som helst, på jobbet, på banken, på gymmet. Amors pilar träffar när de själva behagar.

Det fick den då 72-åriga Almeda uppleva. Hon blev nämligen störtkär i den då 19-årige Gary – på sin egen sons begravning.

Idag är de gifta och beskriver sitt förhållande som ”oerhört romantiskt,” skriver New York Post.

Det var när Almeda skulle begrava sin son Robert, som hade gått bort bara 45 år gammal, som hon träffade Gary Hardwick för första gången. Almeda var då 72 och Gary var 19 – men det slog gnistor på en gång.

53 års åldersskillnad

Trots en åldersskillnad på hela 53 år föll paret pladask för varandra och gifte sig efter bara två veckor tillsammans. Det var dock inte Almedas första äktenskap.

– Jag var gift i 43 år men det var inte så kärleksfullt. Jag minns inga kramar eller kyssar, det fanns ingen romantik. Men nu är det som en virvelvind av kärlek, säger Almeda på sin Youtube-kanal där hon pratar om sitt äktenskap.

Bildkälla: Facebook

– Vi pussas, ger varandra komplimanger och njuter av vår relation. När man verkligen träffar den rätte vill man aldrig vara ifrån varandra.

”Sexet överträffade mina vildaste drömmar”

Paret levde dock efter traditionen och väntade tills de var make och maka innan de flyttade relationen till sängkammaren.

– Det var underbart, sexet överträffade mina vildaste drömmar. Hon är min drömkvinna och den fysiska delen av vår relation kunde inte vara bättre, avslöjar Gary i klippet.

Bildkälla: Facebook

Bor tillsammans med ena barnbarnet

Efter att de gift sig flyttade paret ihop hos Almeda, som bor tillsammans med sin sonson – som är tre år äldre än hennes nye make.

Gary, som redan vid åtta års ålder intresserade sig för äldre kvinnor, förstod direkt att Almeda var den rätte. Tidigare var han ihop med en 77-årig kvinna.

– Vi bråkade ofta och jag blev deprimerad. Det tog bara ett ögonblick innan jag visste att Almeda var hon med stort h. Hon har världens vackraste, blå ögon, säger Gary.

Bildkälla: Facebook

”Ålder är bara en siffra”

Almeda minns dagen då hon uttryckte sina känslor för Gary första gången.

– Jag gick bara fram till honom och sa ”jag är alltså 72 och du är 19. Är jag för gammal för dig?” Då tog han min hand, log och svarade ”ålder är bara en siffra.”

Vad härligt med människor som bevisar att kärlek kan existera oavsett ålder! Tryck nu på dela-knappen för att hylla kärleken!