Barnbarn får farfar på bra humör igen – när apparaten släpper kraftig brakskit

Fisar slutar nästan aldrig vara roligt.

Visst, de kan stinka och förpesta ett helt rum – men ljuden och blotta existensen får en alltid att bli lite fnissig. Det kan verka omoget, vilket det säkerligen också är – men jag tror att det är viktigt att man har kvar lite barnslighet inom sig.

Vi kan inte gå runt och vara gravallvarliga hela tiden!

Om en rejäl prutt kan få andra att dra på smilbanden är det ju bara positivt – och i synnerhet om de är helt luktfria.

Engelsmannen Nick Harvey och hans två söner åkte en dag hem till hans far – pojkarnas farfar. De märkte att han var lite nedstämd, skriver Ladbible – och därför nedstämde sig en av sönerna för att plocka fram ”Alexa”.

Skrattet smittar av sig

Det är en liten maskin som man kan be om hjälp med olika saker – och som sedan svarar med en röst.

Youtube

Lite som Siri i våra iPhones. Alexa kan berätta temperaturen utomhus för oss, få fram när historiska händelser inträffade och faktiskt föra riktiga samtal.

Den kan dessutom göra pruttljud, vilket pojken bad Alexa om. Det hade farfar inte alls väntat sig – och när han hör brakskiten som kommer från den lilla apparaten så brister gubben ut i ett stort gapskratt.

Youtube

Nedstämdhet förvandlas snabbt till enorm glädje – och Nick bestämmer sig för att filma den helt underbara stunden. Barnbarnen ser sedan till så att Alexa släpper ifrån sig ytterligare ett antal fisar – och den gamle fortsätter att skratta besinningslöst.

Nick la sedan ut klippet på Twitter och berättade senare att han blivit kontaktad av en ”Hugo” som visade sig vara skaparen av Alexas märkliga fis-funktion. Han hade då avslöjat att pruttandet från liknande apparater runt om i världen ökat markant sedan det härliga klippet släpptes på nätet.

Youtube

Kolla nu själv in det här nedanför! Gubbens skratt är fantastiskt smittande!

Visst var det här härligt? Mannens skratt smittar verkligen av sig! Tryck nu på dela-knappen för att sprida skrattet vidare till dina vänner!