Bebis träffar pappas tvillingbror första gången – nu har klippet setts av över 21 miljoner människor

Något som kan vara riktigt förvirrande är att stöta på tvillingar. Jag minns från grundskolan när jag under tre år gick tillsammans med två systrar. De var närmast identiska och hade även väldigt lika personligheter.

Det var först efter två, tre terminer som jag med säkerhet kunde skilja dem åt. Många gånger får man leta fram små detaljer på utseendet som kan ge en hint om vem av tvillingarna det egentligen är som man pratar med eller vill kontakta.

Det här kan givetvis leda till ganska dråpliga situationer och jag vet att just de systrarna i min klass brukade driva med sina föräldrar och ”byta plats”. Att deras mamma och pappa hade svårt att skilja på sina döttrar säger väl det mesta om hur klurigt det där kan vara.

Jag kommer faktiskt inte ihåg när jag träffade tvillingar första gången. Nu är ju inte alla väldigt lika varandra och man kan ju dessutom ha olika kön – men i somliga fall så är det fascinerande att studera hur närmast identiska två personer kan vara.

Träffas första gången

Kolla bara in detta klippet (nedan) som nu setts av drygt 22 miljoner människor. Det involverar tvillingbröderna Michael och Stephen Ratpojanakul. Den förstnämnde har för en tid sedan fått en son och då männen bor i olika städer så har lille pojken, Reed, inte fått träffa sin farbror. Tills nu.

Youtube

Men titta nu när han noterar likheten mellan sin pappa och den mystiske mannen mittemot. Bröderna lämnar pojken fram och tillbaka utefter vad han önskar och turas dessutom om att bära glasögonen. Reeds förvirring är total!

Det här säger ändå en hel del om hur knepigt det kan vara skilja tvillingar åt!

Visst var detta rätt gulligt? Tryck på dela-knappen om du fick ett leende av det här lille charmtrollet!