Bebisen försöker krypa till pappa – då bestämmer sig familjens hund för att hjälpa till

.

När familjer skaffar vovve brukar man lite skämtsamt kalla de lilla sötnosarna för vakthundar. I vissa kan så kan det givetvis stämma – att de ska bidra med trygghet och lugn i hemmet, men vanligtvis är det främst kärlek och sällskap som är de stora uppsidorna.

Hundar har dock en tendens att skapa oerhört starka band till sina hussar och mattar. Kanske framför allt till yngre krabater – och bebisar kan verkligen utvecklas av att ha en djurkompis i sin närhet.

De kan hjälpas åt att ta sig fram genom livet – och blir nästan alltid bästa vänner.

När jag var liten hade vi två hundar hemma. De var oerhört kärleksfulla och bidrog till att alla var glada och harmoniska. Kände man sig lite nere var det bara att leta upp någon av de där krabaterna, så var man omgående på bättre humör igen.

Inte lärt sig krypa

Vi hjälptes åt för att alla skulle känna sig uppskattade – och det var underbart att växa upp i en sådan miljö. Det är sannolikt samma känsla som parveln i det hör klippet (nedan) kommer ha om några år.

Den 5 månader gamla bebisen har, rimligt nog, ännu inte lärt sig gå och faller ner på golvet så fort han försöker stå. För att ta sig fram behöver han krypa, men inte heller det går så lätt ännu. Givetvis inte så konstigt – pojken är ju inte ens ett halvår än!

Youtube

Den här Jack Russell-vovven vill dock hjälpa sin kompis på traven. Tack och lov hade pappa tagit fram kameran och lyckades fånga det här bedårande och roliga ögonblicket. Pojken är då liggandes på golvet och verkar vilja ta sig framåt.

Då lägger sig hunden vid hans sida – och visar hur det ska gå till.

Klippet är helt underbart

”Kolla här kompis, så gör du!” kan man nästan anta att vovven tänker, när han visar bebisen hur man tar sig framåt.

Det här är garanterat ett minne som familjen kan ta med sig framöver – och över 1 miljon människor har fått sig ett leende till det här underbara klippet. Inte så konstigt – det är fantastiskt!

Kolla nu själv in den härliga videosnutten som blivit en succé världen över!

Hundar är helt underbara! Tryck nu på Dela-knappen om du håller med, så att dina andra djurvänner kan få se det här!