Blivande mor blir förkrossad när hon tvingas avstå sin gravidfotografering – då kliver maken in som ”ersättare”

Blivande mamman Kelsey råddes att hålla sig stilla i hemmet under sista delen av hennes graviditet och kunde därför inte bege sig till den planerade gravidfotograferingen som hon länge hade sett fram emot.

Besvikelsen var givetvis stor. I USA är det här mer av en tradition än här i Sverige – och hon hade velat ta bilder som ett minne inför att barnet kom till världen. Då valde dock hennes man, Jared, att höra av sig till fotografen som är en nära vän till Kelsey.

Han hoppade då in som sin flickväns ”ersättare” – i hemlighet. Kulan på magen fick fungera som gravidmage och här snackar vi om en man som kan bjuda på sig själv. Det hela blev sedan en överraskning till Kelsey där hemma. Tanken var att få henne på gott humör igen efter den inställda fotograferingen.

Kissade nästan på sig av skratt

Resultatet är dessutom hysteriskt roligt – och dessutom väldigt fint. Den gravida flickvännen ska ha skrattat så att hon nästan kissade på sig åt bilderna på sin underbara man, skriver Huffpost. Jag kan helt klart förstå henne – det här var verkligen klockrent gjort.

Bilderna på Jared lades upp på K.M. Smither Photographys Facebooksida – och de fick omgående enorm spridning.

We are located in Kentucky – However we love to travel!! ✈️When Kelsey got placed on bedrest the week of her maternity…

Gepostet von K.M. Smither Photography am Mittwoch, 25. September 2019

Tusentals hyllar nu Jared för hans fina insats som dels gav gravida Kelsey ett gott skratt och dels ett minne för livet.

Fotografen skriver dessutom på sin sida att man kommer att arrangera för att ta bilder med Kelsey också – när det passar bättre i tiden.

Nedan kan du se de fantastiska bilderna på ”gravida” Jared!

Bildkälla (samtliga): K.M. Smither Photography

Vilka underbara bilder! Jag tycker att det här var otroligt fint gjort av Jared – inte undra på att gravida Kelsey blev glad och överraskad! Tryck nu på dela-knappen, så att även dina vänner får se det här!