Brodern får äntligen sin udda julönskan uppfylld – men vid familjemiddagen går allt helt åt helvete

Julfirande är förknippat med Kalle Anka, presenter, eld i öppna spisen, och framför allt familjen.

Hela dagen är fylld av glädje, skoj och skratt.

Ibland innehåller julfirandet även ett skämt bröder emellan som gör julfirandet… lite speciellt.

Så var verkligen fallet för en bror, som skrivit in till sajten Bored Daddy och berättat om när han skulle skoja med sin bror en julafton – men det gick inte riktigt som han tänkt.

Mannen som skrivit berättelsen förklarar hur hans bror alltid hängt ett par tomma strumpbyxor vid sin familjs öppna spis vid jul, och att han på skämt sagt att hans högsta önskan varje år var att någon skulle fylla strumpbyxorna. Broderns barns vanliga julstrumpor var fyllda av presenter varje julaftons morgon, medan broderns strumpbyxor alltid var tomma.

Gick till en porrbutik

Ett år bestämde sig mannen för att uppfylla sin brors önskan.

”Jag satte på mig solglasögon och gick ut på stan för att hitta en uppblåsbar sexdocka. De finns inte vanliga butiker, direkt. Till slut hittade jag en porrbutik och där, längst in i butiken, hittade jag dock-avdelningen. Jag valde den billigaste som hade namnet ‘Louise’,” skriver mannen.

Brodern ringde upp – överlycklig

Efter att ha blåst upp dockan med en cykelpump skred mannen till verket. Sent på kvällen åkte han över till sin bror och stoppade ned den uppblåsbara dockan i broderns strumpbyxor vid öppna spisen. Succén lät inte vänta på sig.

På morgonen efter ringde en överlycklig bror upp och tackade så mycket, men att familjens hund uppträdde något förvirrat kring den nya familjemedlemmen. Hunden sprang fram till dockan, skällde, backade undan och smög sedan fram igen. Det var bara början.

”Vem är den nakna tjejen?”

De två bröderna kom sedan överens om att låta ”Louise” hänga uppe under julfirandet så att alla i släkten kunde få se att broderns strumpbyxor äntligen hade fyllts med något.

När farmor och farfar anlände såg farmor dockan direkt.

”Vad fan är det där? skrek hon. Min bror förklarade snabbt att det bara var en docka, men det lugnade inte farmor som undrade varför hon inte hade några kläder på sig och vilken sjuk typ som skulle leka med en sådan docka. Min bror föste snabbt in henne i köket.

Min farfar, en underbar man med dålig syn, kom då fram till mig och frågade vem den nakna tjejen vid spisen var. Jag svarande undvikande, bara för att få se honom stå och försöka prata med dockan någon minut senare,” skriver mannen.

Bildkälla: Flickr

Flög runt i rummet

Till slut kunde hela familjen samlas runt bordet för att njuta av julmat och varandras sällskap. Men säg den lycka som varar.

”Plötsligt hörde vi ett ljud från dockan ‘Louise’ och rätt vad det var såg vi henne flyga ut ur strumpbyxorna och runt, runt i rummet innan hon landade i en hög på golvet vid soffan. Katten skrek. Jag skrattade så det flög sylt ur näsan på mig. Farfar sprang över golvet, slängde sig ned och kollade hur dockan mådde. Min bror skrattade så han ramlade av stolen och farmor rusade ut och satte sig i bilen.

Det var verkligen en jul att minnas.”

Det kan man lugnt säga att det var. Tryck nu på dela-knappen så att dina vänner får läsa om det här galna julfirandet!